Post by verlytipomo on Feb 4, 2022 19:56:42 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončni žetoni ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Vsi igralci v tej igri so Bot, čeprav izberem spletni način. Če ne verjamete, poskusite igrati v spletnem načinu in izklopite internetno povezavo, še vedno deluje! Spletni način je popolna šala!
Ko sem prvič začel igro, je bilo pravzaprav zabavno. Ko prvič zaženete, vam omogoča, da se stvari premikate in pridobite denar, vendar je tako, kot da igrate še naprej, da igra postane nepoštena. Morda vas bodo ustvarili s tremi osebami, preveč oglasov in veliko njihovih likov je videti napol narejenih. Ta igra ni zabavna in ja, lažejo, da je na spletu, ker ni tako, zakaj bi morali lagati o tem. Na splošno se morajo resno potruditi v tej igri, ker sploh ni dobro razvita
Slišal sem, da je veliko ljudi govorilo o botih, vendar sem dober v igri in imam veliko ubojev. To ne pomeni, da so boti samo dobri v igri, in orožja lahko pridejo z ugodnostmi, kot sta dve orožji ali hitrost orožja. Zame so boti prelahki. Igralci, ki ocenijo eno zvezdico, ko govorijo o botih in podobno, so pri igranju igre preprosto slabi. Všeč mi je ta igra in mislim, da je odlična, nadaljujte z dobrim delom. Hvala, ker ste prebrali moj komentar.🧐
Bil je poln oglasov. Če umrete, bi vas prosilo za ogled oglasa, da se ponovno pojavi. Rečete ne, tako da vam da oglas brez ponovnega zagona. Potem, ko gledate oglas, da se ponovno pojavi, bi mislili, da vam ne bo dal drugega oglasa, ampak jaz ga. In mislim, da bi moral obstajati mehanizem ciljanja, namesto da bi samo brisanje naokoli in držalo nekaj v neki naključni smeri
Ta igra potrebuje kraljevo bitko z resničnimi igralci, ker je ta igra vse roboti. Res verjamem, da je ta igra prijetna in zabavna, vendar je to šele na začetku, ker ko osvojiš vse arene in obvladaš ciljanje na sovražnike, boš našel nekoga boljšega od tega vas bo zadovoljil kot pravi profesionalni igralci, ker imam 80-odstotno natančnost pri ciljanju na sovražnike in se dolgočasim, ker sem vedno v isti areni in se bori z boti, zato predlagam, da postavite pravi spletni pvp med resnične igralce.
December: Razvijalci bi lahko igro bolje posodobili. Mislim, to je lepa igra, a vedno ista... Čez nekaj časa bi jo končal in nehal, nič več za početi. Veselim se novega načina, kože, sposobnosti in novih funkcij. Februar: Delno opravljeno, hvala. Delim pa veliko zanimivih pregledov. Doseganje novega orožja je naključno, traja večno, denar pa je neuporaben ... Tudi "zgodba" je zelo kratka, hitro boste končali, če ste veteran igre &nomorefun
To je zabavno! Igra, ampak včasih gre za napako, vendar je v redu...
AXES.io Aksyon hql
Ta igra mi je super, všeč mi je, toda razlog, zakaj ji dajem 2 zvezdici, je, da sem končal vse zemljevide in ne maram ponovno igrati vseh zemljevidov, zato prosim dodajte še več in ali je to res spletna igra? ker se mi zdi, da se igram z boti, čeprav piše 'online axe battle royale' na About
Grozno. Ne more se niti ponovno zagnati, ne da bi takoj umrl. In količino oglasov. Potrebovala sem leta, da sem prešla 2. zemljevid... In postaja samo še slabše. Vrženi ste v Areno, napolnjeno z A.I, ki ima veliko večjo prednost. Ni super
Bila je najboljša igra v trgovini, ne več... Nova posodobitev je pokvarila številne funkcije, kot je respawn. Ne morem več igrati aren in še slabše se zdi, da je več kot kdaj koli prej. Povzročeno v prvo raven arene dve skupini ljudi z več kot 1000 zdravjem, trojno hitrostjo, z več ugodnostmi za nadgradnjo orožja. Kakšna škoda, ni več zabavna igra. Samo gotovina
AXES.io Action vyu
Ni bilo super zame. Drugi ljudje bodo (morda) uživali! V bistvu je to igra, ki je odvisna od vaših ravni, znakov in HP. Ne maram tovrstnih iger, ker sem bil začetnik in sem imel ljudi, ki so imeli 1100 KM in so se odločili name. Gledal sem oglas za oživitev in spet sem bil ubit. Čeprav je to odlična igra, jo je mogoče popraviti in upam, da se bo to zgodilo. Lep dan, razvijalci! 😄
AXES.io Aksyon hql
AXES.io Märulimängud bja
Realxing gameplay ni veliko oglasov IN JE TAKO ZADOVOLJNO GLEDATI, KAKO JE KRV PRELIVA IZ NJIH, JE JE PERFECTOOOO zelo dobra igra
dobra grafika in kul liki. to je vrsta igre, ki ima neverjetno črkovanje in odlična orodja. nimam se kaj pritoževati, ker je ta igra dobra. moja najljubša stvar pri tem so šefi, zato moram reči le, KAKŠNA ČUDOVITA IGRA!!!
Popolnoma fantastičen biser igre od posodobitve, vsa zasluga razvijalcem, prejšnja posodobitev mi je preprečila dajanje ocene, ker je bila izjemno enostavna. Priporočam tako trdim kot priložnostnim igralcem, odlično za hit and run igro ali pa se v njej izgubite za daljša obdobja, osnovno igranje, a izvedeno tako sladko! - tričlanske ekipe ali duo za naslednjo posodobitev....?
Super igra, dodajte povezavo z google play, da se podatki ne bodo izgubili, dodajte tudi sobo po meri ali način za srečanje prijateljev, tudi ustvarjalno orožje. Na primer, lok, dolg in hiter strel, vendar traja dolgo za ponovno polnjenje, puščica pa je majhen izstrelek ali kaj podobnega. Spretnost novih likov bi lahko bila odlična tudi za več mikro igranja. Odlična igra, ima veliko potenciala, če je pozoren. Tudi kodiranje omogoča tako gladko upravljanje. Opomba: napaka se zgodi, če hp presega 32k. Hp postane negativen
Spletni način v resnici ni spletni način.. to so samo boti, vi in drugi igralci.. tudi način battle royale je nekako samo vi in modi.. enkrat na smrtni tekmi bodo prišli roboti na višji ravni in vas vedno ciljali. Zelo žalosten, da sem kupil to igro za žal rit.. res obožujem mehaniko, vendar želim ustrezen spletni način
Osebno ne maram iger .io. To je prvi, ki ga igram vsak dan! Včasih se počutim, kot da so boti, ko vklopim več igralcev, upam, da to ni res. Vsekakor vredno igrati.
Nove posodobitve so zanič. Novi zemljevidi bi bili super. Zdaj je s tem načinom Village samo zgodba zanič. Razumem, da za prihodek potrebujete dodatke. Toda odkrito razlagati tisto, kar je igro naredilo zabavno in razumno, je res neumno. Super je videti, da moram 5-krat klikniti X, preden se dodatek zapre. Hvala za dodatna pojavna okna.
AXES.io Action vyu
To je zabavna igra, zelo lepa grafika. Ampak razlog, zakaj ji dajem 3 zvezdice, ker v igri brez povezave ima samo 3 lige in sem jo že končal. Vedno znova ga je dolgočasno igrati. Prosim, popravite to.
V redu, res mi je všeč ta igra, pošteno. Zabavna je, ni toliko oglasov ali nepoštene prednosti, vse je super, ampak.. vsakič, ko zmagam ali izgubim tekmo in nameravam zahtevati nagrado, se prikaže oglas, ki ga ni mogoče gledati, in ni možnosti, da bi pusti, da izgubim nagrado... prosim popravi to!!
Dobil sem hrošč, ko sem dosegel raven 71, moja vrstica zdravja je negativna in vedno, ko nadgrajujem povečanje maksimalnega zdravja, je še vedno negativna, potem sem dosegel raven 80 in nenadoma umrl. In mislim, da je to lažna igra za več igralcev, ker ne najdem drugih vrhunskih igralcev. Poleg tega so oglasi tako nadležni. Popravite igro za več igralcev, ker sem utrujen od igranja z AI, tudi v spletnem načinu.
Res zabavna igra, vendar bi rad, da bi spet imel spletno funkcijo, še vedno ne razumem, kako ljudje dobivajo rezultate do 100.000. Dokončal sem zadnje področje in res ne morem preseči 10.000.
AXES.io Darbības spēles cyv
Mislim, da je zelo kul in vse. Grafika je dobra in ta igra je edinstvena. Ta igra potrebuje spretnosti in talente. Čeprav bi lahko dodali nove zemljevide in preobleke. To sem imel pred 2 leti, vendar ne vem zakaj sem ga odstranil. zdaj vem zakaj, dobro je in vse, vendar mi vzame veliko baterije in se ne polni vsaj 7 ur. To bom namestil v prihodnosti. Upam, da dosežeš 50+M! Nadaljujte izboljševanje
Možnost obnovitve nakupa ne obstaja??? Dobra igra, vendar me jezi, ker so vsi moji nakupi izginili.
Igra je zelo zabavna z igranjem brez povezave in na spletu ... ena stvar zagotovo je, da imate preddverje po meri in da se lahko igrate s prijatelji prek lokalne dostopne točke ali bluetootha ... V glavnem ji dam oceno 10 zvezdic..
Všeč mi je, če je mogoče, obstaja več igralcev in lahko klepetate med seboj ali pa zgradite lastno hišo ..ali ceh, .grafika je lepa...
Hej nazaj s 3 zvezdicami, želim si, da bi lahko dal 5. Ampak... boti, ki se drstijo z 200 zdravjem? Še vedno veliko plazečih hekerjev. In pogrešam 3 runde deathmatcha, morda ga prinesem nazaj in morda uporabim nove zemljevide tudi v običajnem deathmatchu, ker ti zemljevidi... postajajo stari. Hvala 🙂
Zelo zabavna igra. Škoda, da ima omejene stopnje. Stranska opomba: igralci lahko pogosto dobijo OP med uničenjem ali izboljšanjem igralne izkušnje, na srečo, kdo lahko to postane, ni vnaprej določeno
Precej kul aplikacija. Daje vam ključe za skrinje in ima precej srčkane animacije. Še vedno ne vem, ali so igralci iz RESNEGA sveta ali samo boti. Poleg tega, če umrete, vam včasih ponudi možnost, da plačate 0,99 samo za oživitev. Mislim, da bi morali odstraniti to funkcijo. Poleg tega je igra precej super! Uredi: včasih, ko nekoga ubiješ, ti da 3 možnosti, da ubiješ lažje. Mislim, da je to kul
Te igre so lažne. Pravzaprav ne igrate na spletu. Igraš se z boti. Ko prvič začneš, so vsi počasni in neumni. Ko postanete močnejši in hitrejši, to počnejo tudi vsi boti. Hočeš mi povedati, ko dosežem stopnjo 30 ali več in bom vse umoril, bo prišel kakšen nov tip na zemljevidu in imel enako hitrost izstrelka kot jaz? Mislim, da ne.
Absolutna smeti. V skrinji je skoraj nemogoče dobiti kaj dobrega. Od svoje prve igre zibam svojo modro sekiro in sem že 20 lvl. Edina stvar, ki jo dobim iz skrinjic, so zapestnice ali prstani, ki niso uporabni. Moj max hp lahko doseže le 400 v temnem lesu srebrne lige, medtem ko imajo vsi ostali (boti) 4000 KM z osi, ki me lahko ustrelijo. Edini način za uživanje v tej igri je, da zanjo porabite denar. Ni vreden nikogaršnjega časa, raje bi tekel v krogu kot pa igral to igro
Gledanje nepreskočljivega AD dlje kot dejansko igranje. Gledanje zaman. Brez nagrade ali povečanja ali kaj podobnega, samo neskončen oglas.Posodobitev s podrobnostmi: Oglasna sila se začne pojavljati po smrti okna, ki pravi nekaj takega kot "oglejte si oglas, da se takoj vrnete", a ko zaprem to okno, sem še vedno prisiljen gledati ta oglas. To je nepošteno. Vsak oglas vsebuje lažni gumb za zapiranje, ki je tako moteč. Oglasi nimajo vrstice napredka, ki bi se lahko prikazala, ko gumb za zapiranje začne delovati.
Poglejte, igra mi je všeč, vendar je nekaj težav. Prva stvar je, da zame sploh ni na spletu in lahko rečem, da so vsi igralci nekoliko trdi in ko si na visokih ravneh, te hitro ubijejo in je pretežko in malo neumno in ni nič drugo v igri, ki ga lahko naredite.
Res ni veliko slabših iger od te, igre so nepoštene glede na to, koliko zdravja in škode imajo boti. In če želite boljši lik z boljšimi sposobnostmi, morate igrati proti njim, tako da je skoraj nemogoče uživati
Nekoliko zabavno, dokler ne ugotovite, kako p2w je ta igra. Like lahko kupite takoj tako, da jih plačate, namesto da jih brusite. Ponovni zagon se začne z gledanjem oglasa, nato pa postane samo valuta v igri. Prisiljeni ste gledati približno 30 oglasov v eni seji igre, če želite dobiti kaj dodatnega, da bi dejansko imeli možnost. Včasih se pojavite v igri z ljudmi, ki so tik ob vas in imajo močno premočne nadgradnje in takoj umrejo.
Ideja igre je odlična, vendar je na žalost logika pridobivanja predmetov smešna. Prvo raven prvega zemljevida začnem z 200 HP in majhnimi ugodnostmi, medtem ko so ostale 2200 HP plus škoda s strupom in 3 izstrelki ves čas. Zato sem izbrisal. Prvi 2 uri sta dobesedno prijetni, potem pa potrebujete približno 100 dolarjev, da se poravnate.
Clash Royale रणनीति nsxm