Post by verlytipomo on Feb 4, 2022 19:50:36 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אסימונים של מחולל קוד רמאות ▞▞▞
▞▞▞ The Archers 2: Stickman Game 2022 version ▞▞▞
אני נותן לו שני כוכבים מכמה סיבות טובות. אני אוהב את המשחק הזה, והמשחק שלו מדהים, במיוחד עם העדכון החדש. אבל עם הבוסים של מבוכים אין להם היטבוקס, ואם דמויות תגרה לפניך אתה לא יכול להרוג אותם. תקן את זה וזו סקירת חמש התחלות
מְעַצבֵּן. אם תבחר זורק אין אינדיקציה כמה קשה הוא יזרוק, והקשתן פשוט חלשה בפרקים נוספים
אינץ 'Full HD,
לא יכול לומר כמה טוב המשחק הזה בכמה שורות. אנא הוסף DUNGEON Level בעונה נוספת שנוספה רק בעונה הראשונה. ובבקשה תגיד לי איך לנקות רמה 330.
משחק מגניב אבל לפרסומות רבות ולמה אתה צריך לשלם כדי שהן יפסיקו אתה אמור להיות מסוגל לכבות אותן אם אתה רוצה. כמו כן המשחק מזויף ובלתי אפשרי.
הרעיון טוב אבל במשחק יש כל כך הרבה באגים ובעיות, רמה 45 היא כמעט בלתי אפשרית, קשת רפאים לא עובדת חצי מהזמן, חניתות פועלות כי הן מאוד מדויקות ויהרגו אותך במכה אחת, ולנשק אין תיאורים אז אני לא יודע מה לקנות, כיף לשחק במשחק כשאין לי חיבור לאינטרנט אבל בבקשה תקן את הבעיות האלה.
בן ציון המשחק הזה טוב ואם הוא לא טוב אני ירביץ לך
יותר מדי מודעות. קניתי חבילה והיא מזכירה שהפרסומות יוסרו עם החבילה. אבל המודעות עדיין נשארות שם, זה לא מה שצוין ולא מה ששילמנו עבורו. זה גם פרסום כוזב אז בבקשה תקן את זה.
מגניב כדי לכם להוריד את זה
זה כיף שלא תבינו אותי לא נכון אבל הפרסומות והעובדה של כל הרמות המטורפות זה פשוט לא שווה את ההורדה
Cung thủ 2 Trò chơi điện tử mmr
כוכב אחד כי המשחק השמור שלי מ-2019 לא משוחזר. האם כולכם יכולים לתקן את זה? מאוד נהניתי מהמשחק הזה וכבר התעמקתי בו.
משחק מעולה, נהנה ממנו מאוד. מורכב באופן מפתיע אך עדיין אינטואיטיבי. הרבה מודעות אבל הן מגיעות עם תגמולים טובים והן לרוב אופציונליות. אם אתה מגניב בצפייה אסטרטגית במודעות כדי להתקדם, אני בהחלט ממליץ להוריד.
לפני 4 שנים המשחק היה המשחק האהוב עלי, אבל עכשיו הוא השתנה עם דברים חסרי כיף. אני מאוד מאוכזב מהעניין הזה.
זה משחק מהנה ודרך טובה להעביר את הזמן. אני קצת מלוח לגבי העדכון האחרון שמוסיף את הקמפיין. לאחרונה פתחתי כמה פריטים (כפי שהגעתי לציון גבוה מסוים פתחה אותם) אבל לפני שהצלחתי להשיג מספיק מטבעות כדי לקנות אותם העדכון החדש נעל אותם שוב (כיוון שפתיחתם היא כעת לפי כמה כוכבים מהקמפיין יש לך במקום ניקוד גבוה).
קניתי מטבעות לפני שנה וקיבלתי את כל הקשתות כולל קשת הצללים שדרשה ממך לקבל 200 הרג מבלי למות. מה שעשיתי. עכשיו זה התעדכן, לקח את כל הקשתות והדברים שפתחתי. שימו לב, היה לי את המשחק כל הזמן. עברתי ורוצה את כל הדברים שפתחתי.
זהירות ממכר!!!
רכשתי את חבילת Elven שכתוב עליה NO ADS באותיות אדומות גדולות. עדיין רואה פרסומות כל הזמן. אל תבזבז כסף על המשחק הזה.
תזכרו שפעם משחקים היו מהנים...לפני שהם פרסמו מודעות אחרי כל רמה ארורה...30 שניות או פחות של משחק שוות למודעה של 30 שניות.
משחק מדהים... חוץ מזה שהדמות קרובה מאוד לקצה, מה שמקשה על הכוונת ואתה אמור להיות מסוגל להחליף צד כדי שתוכל להשתמש בשתי הידיים. בבקשה תתקן. אוהב את המשחק אחרת.
רמה קלה היא קשה מאוד. לא יכול להמשיך מאחורי רמה 45. ניסיתי לפחות 50 פעמים. לא נתן אפשרות לשמור את המשחק על ידי תשלום 5 אבני חן כשהסיום קרוב.
היה סופר כיף ליום או יומיים ואז נגמר לי האוכל() ונאלצתי לחכות 2 דקות כדי לצפות בפרסומת כדי לקבל רק עוד 50 אוכל. איזו בושה. הוסר. אוכל לא הגיוני יש הרבה מוטיבציה לקנות כלי נשק וחצים חדשים ומגניבים. אתה לא צריך למוות אותנו עם חוסרים חסרי משמעות של "אספקה".
הוסף תכונת משחק מקוון עם חברים
זה עובד בלי אינטרנט כל כך גדול פלוס, הוא הרבה יותר מהיר אם אתה צופה בתוספות
The Archers 2: Stickman Game Аркаде rev
הורד את הטוב ביותר Arcade APK MOD משחקים עבור אנדרואיד
המשחק הוא שיהיה כיף. כל המודעות האלה התחילו לצוץ ואז המשחק כל הזמן שואל אם אני רוצה להסיר את המודעות זה יהיה בסדר אבל זה דבר קבוע אחרי כל שלב שאני משחק אז אני מוחק את האפליקציה הזו אם אתה היו צריכים להחזיר את התדירות שהפרסומות צצות אז אולי אחזור
משחק מעולה עם כמה בעיות. יש באגים שבהם חיצי האויב יעברו דרך המגן הרפלקטיבי שלי או שהחץ שלי יעבור דרך אויב ולא יעשה נזק. מצב אינסופי צריך תמיד להתחיל בקלות ולעבוד עד להיות קשה יותר. זה לא אמור להיות מבוסס על הציוד שלך. מה הטעם בקניית ציוד טוב יותר אם קשה יותר להשיג ציון טוב עם כל הציוד הטוב ביותר מאשר עם ציוד למתחילים? לבסוף, רמה 200 היא ממש בלתי אפשרית. משתמש בציוד הטוב ביותר ועדיין אין סיכוי בכלל.
The Archers 2 Arkade uqy
궁수 2: 1, 2인용 스틱맨 게임 아케이드 ssl
למשחק הזה יש פוטנציאל, אבל זה משתלם לזכות במדינה לא עוזר לו, יחד עם רמות כמעט בלתי אפשריות אחרי רמה 50 זה לא שווה את זה בטלפון שלך
להסתובב כדי לפתוח חנית נפץ זה קשה מדי. אני מקווה שתוסיף דרך לבזבז מטבעות כדי להחיות
פיזיקה טובה. אבל למה האויבים מתחזקים במצב אינסופי? בהתחלה אני יכול להרוג 400+ אויבים עם נשק של 300 נזק ועכשיו עם נשק של 1300 נזק, לא ניתן להרוג אפילו 150 אויבים. יש להם כל כך הרבה בריאות. מה התועלת אם כן לשדרג את הנשק. מצב הקמפיין לא אמור להשפיע על קושי במצב אינסופי.
מכניקת המשחקים נחמדה אבל כל קופסאות הזהב והמיסטיקה מכילות רק מטבעות ומזון. 99% מהמקרים, אפילו כשכתוב "עלול להכיל", הוא אף פעם לא מכיל שום דבר מלבד מטבעות ומזון זה מעצבן. אנחנו רוצים עוד נשקי שריון ויכולת לקנות משאבים ליצירה מהחנות....חומר למחשבה
אני אוהב את המשחק הזה, הוא פשוט מעולה! אבל שמתי רק ארבעה כוכבים כי יש לי בעיה אחת קטנה. אתה יכול לקבל רק כמות מסוימת של שריון עד שתגיע למקסימום, יש לי בעיה עם זה כי בסופו של דבר אם אתה מקבל מספיק טוב תוכל להשתמש רק באבני חן כדי לשדרג את השריון שלך. זה גם עושה את זה כך שאין לך כמעט שימוש במטבעות יותר. מה שאני אומר זה שהייתי רוצה אם ה-Dev. הוסיף שריון חדש. חוץ מזה זה משחק מצוין. בהחלט תעדכן יותר! (:
כשאני משחק בזה אני פשוט שולח ספאם בחצים ואז כולם מתים כל כך בקלות ואני מקבל כל כך הרבה מטבעות שהמצב שאני משחק כל הזמן הוא אינסופי
משחק מעולה, אבל יש כמה בעיות. ברגע שתפילו קסדה של אויב, בדרך כלל היא תיפול ותלך לאיבוד, אבל מדי פעם היא פשוט תתקע ותמשיך לחסום את ההתקפות שלכם, מכיוון שהיא בלתי ניתנת להריסה. יש גם בעיות מזדמנות שבהן ההתקפות שלך פשוט יעברו דרך אויבים מבלי להשפיע עליהם, אויבים יורים דרך בני בריתם, ולפעמים דרך מגן האנרגיה שלך. עריכה: תודה על התגובה! ייתן 5 כוכבים כשהבעיות יתוקנו, שוב משחק מעולה!
The Archers 2: Stickman Game ארקייד jgkl
The Archers 2: Stickman Game আর্কেড dmrl
זה נהיה קשה עד כדי גיחוך ממש מהר, מכיוון שאנשי חנית יכולים לירות, ואם יש כמות מרובות זה בלתי אפשרי, יש להוסיף שריון שלא רק מכסה את הראש (כמעט חסר תועלת) אלא מכסה גם את הגוף
Mouse Skill משחקים ב-GAMEPOST.COM - עמוד 113
המשחק הזה לוקח קונספט מיומן מהנה והורס אותו עם מכניקת p2w לא הוגנת. ממש ליד השער אתה יכול לקנות "ערכה" שנותנת לך איימבוט. כמעט כל הקליעים הורגים אותך במכה אחת אלא אם כן אתה קונה שריון p2w. לאשפי אויב יש קליעים של כוונה אוטומטית שאינך יכול לחסום. ארצ'ר הוא המעמד הגרוע ביותר ואינו יכול לנצח רמות מאוחרות יותר, בהצלחה אם קנית ציוד. פריטים במחיר מופקע בטירוף בשלבים מאוחרים יותר ואין דרך אמינה לטחון. פשוט קבל פריצה ב-an1 com.
המשחק הכי גרוע שהורדתי. המטרה מאוד כבויה. זמן הטעינה מחדש, אני מניח שאפשר לקרוא לו, הוא לא מספיק ארוך עד שבו אתה נהרג לפני שתוכל לזרוק חץ. שלא לדבר על כדורי האש המטופשים האלה שאין להם מסלול ישר וכמעט בלתי אפשרי לפגוע בהם לפני שהם מתקרבים אליך מדי
חנית: לא הולכת לפי נתיב מכוון, הכוונה היא עצבנית, הכוונה תתקלקל, לפעמים עוברת דרך אויבי הקרקע. 3 חיצים להרוג אויב, 2 חיצים הורגים אותך. 2 חניתות להרוג אויב, חנית אחת הורגת אותך. לובש 3 קסדות הגנה עם חצים ובכל זאת יכולה להיות ירייה אחת בראש. ניסיון לצפות מוסיף להגדיל את המטבעות באגים יוצאים למסך שחור בכל פעם וצריך לסגור את האפליקציה בכוח. אין עצות לכלים על כלי נשק כדי לדעת מה הם עושים. אין הישגים
אנחנו רוצים זירה חדשה... לא תיקון באג טיפשי. הוסף כמה כלי נשק וכישורים חדשים בבקשה
Talking Tom Cat Pro příležitostné hráče iaw
זה היה נהדר עד שהופיעו אויבי המאגד עם כדורי האש שלו. UPD: זה יכול להיות משחק 5 כוכבים אם יש הזדמנות להתגונן מפני קוסמים במקום למות במכה אחת
במצב אינסופי ובקמפיין ככל שאתה מקבל יותר הרג כך קשה יותר להרוג מישהו. נהג לשחק את זה כל הזמן אבל איך זה הגיוני שצריך כמה חיצים לראש של אויב כדי להרוג אותם. אני אשחק בזה שוב אם הם יתקנו כמה חיצים צריך כדי להרוג אויב.
זה ממש כיף, הבוסים קלים, אבל ביי ביי הכנס איזה שריון חדש כמו שריון יהלום משהו כזה.
אז כשאני הולך לקנות קסדה היא מוציאה את המטבעות אבל לא נותנת לי את הקסדה. והמשחק באופן כללי קשה. אני מבין אם זה היה הולך עם המשחק, אבל יאללה תעשה את זה קצת יותר קל.
משחק ממש נחמד